Scoala din curtea scolii

Status: Fundraising

Proiectul „Scoala in natura” este un proiect inovator in Romania care isi propune amenajarea unui spatiu de invatare pentru activitati educationale in cadrul scolilor din intreaga tara care au o curte interioara si un spatiu de minim 200 mp, cu scopul de a creste numarul de activitati de educatie in aer liber si de a creste nivelul de wellbeing al profesorilor si al elevilor pe durata scolii.

71.9% Complete
Suma:

4,314 RON

Galantomi:

4

Donatii:

40

Target:

6,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul „Scoala din curtea scolii” este un proiect inovator în Romania care își propune amenajarea unui spatiu de învățare pentru activități educaționale în cadrul școlilor din întreagă tara care au o curte interioara și un spatiu de minim 200 mp, cu scopul de a creste numărul de activități de educație în aer liber și de a creste nivelul de wellbeing al profesorilor și al elevilor pe durata scolii.
Ethos-ul scolii este cel puțin la fel de important că și curricula și modul de predare a acesteia pentru creșterea atașamentului copiilor și al profesorilor pentru scoală. Mediul imprima un anumit tip de comportament celor care îl ocupa. Cu cât mediul de învățare este mai rigid/formal cu atât comportamentul copiilor vă fi mai răzvrătit.
Proiectul „Scoala din curtea școlii” a pornit de la nevoia școlilor de a asigura suficiente spații de învățare pentru elevi respectând normele impuse de pandemie. Ne-am dorit prin acest proiect să creștem numărul de activități educaționale în aer liber și nivelul stării de bine pentru profesori și elevi pe durata școlii.
Aceste spații de învățare în aer liber vor fi folosite ori de câte ori vremea o permite deoarece astfel se stimulează astfel interacțiunea copiilor cu natura, se facilitează socializarea și starea de bine a acestora ceea ce contribuie la plăcerea de a învața și la relaxare.