Asociatia Natura Vie

Asociatia Natura Vie

Scoala din curtea scolii

Status: Fundraising

 „Scoala in natura” e un proiect inovator prin care amenajam spatii de invatare outdoor pt a creste numarul de activitati de educatie outdoor si nivelul de wellbeing al profesorilor si al elevilor pe durata scolii. 

 

[ Show more ]
100% Complete

9,111 RON

Sumă:

7

Galantomi:

75

Donații:

6,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul „Scoala din curtea scolii” este un proiect inovator în Romania care își propune amenajarea unui spatiu de învățare pentru activități educaționale în cadrul școlilor din întreagă tara care au o curte interioara cu scopul de a creste numărul de activități de educație în aer liber și de a creste nivelul de wellbeing al profesorilor și al elevilor pe durata scolii.

Am dotat pana acum 22 de scoli cu 44 de spatii de invatare in aer liber. Ajuta-ne sa dotam cat mai multe scoli pt ca elevii sa beneficieze de educatie outdoor.


Ethos-ul scolii este cel puțin la fel de important că și curricula și modul de predare a acesteia pentru creșterea atașamentului copiilor și al profesorilor pentru scoală. Mediul imprima un anumit tip de comportament celor care îl ocupa. Cu cât mediul de învățare este mai rigid/formal cu atât comportamentul copiilor vă fi mai răzvrătit.
Aceste spații de învățare în aer liber vor fi folosite ori de câte ori vremea o permite deoarece astfel se stimulează astfel interacțiunea copiilor cu natura, se facilitează socializarea și starea de bine a acestora ceea ce contribuie la plăcerea de a învața și la relaxare.